Nyheder

Herlevs Erhvervspris 2019.

Vi er stolte og beærede over at have modtaget Herlevs Erhvervspris 2019.

Valget faldt på Linatex A/S, fordi vi tager et stort socialt ansvar ved at ansætte lærlinge og at samarbejde med jobcenteret og Autisme Centeret.

Derudover leverer vi, som dansk produktionsvirksomhed, lønsomme og bæredygtige løsninger til ind- og udland.

10 år med robot hos Linatex

Linatex og Universal Robots fejrer 10 års jubilæum for verdens første kommercielle samarbejdsrobot.

Læs meget mere om succesen hos Universal Robots her og her

Da Linatex købte en UR5 robotarm fra Universal Robots (UR) for at automatisere CNC-maskinen i december 2008, gjorde de noget utænkeligt. I stedet for at installere roboten bag sikkerheds skærm, indhegnet fra folk som var normen for alle industrirobotter, implementerede de den sammen med deres medarbejdere.

 

Sporbarhed og fødevarekontaktmaterialer.

Har du styr på sporbarheden og certifikaterne på plastkomponenten i dit procesudstyr?

 

At designe og producere en plastkomponent til procesudstyr inden for fødevarerbranchen kan være mere kompliceret end man umiddelbart skulle tro, her skal
tages højde for det omkringliggende miljø, komponentens levetid, en udformning som fremmer fremstillingstiden, rengøring samt meget mere.

Torben Malmos adm. direktør Linatex A/S

Læs meget mere ved at klikke på artiklen.

 

Ny CNC Horisontal Multi-akse maskine

Horisontal Multi-akse "Jeg er glad for at kunne meddele, at Linatex A/S har underskrevet en kontrakt for CNC-maskine nummer 11 siden august 2016" udtaler direktør Torben Malmos. "Denne gang investerede vi i en PUMA TT-1800SY multi drejemaskine fra Doosan"

 

PUMA TT-1800SY leveres med bar feeder Twin modstående spindler, to øvre/nedre tårne, højproduktivt drejningscenter, multibearbejdning og masseproduktion via øvre/nedre tårn, Y-akse og venstre/højre spindler.

"Vi vil gerne takke Doosan for en enestående service, jeg er sikker på, vi kommer til at få et godt og langt samarbejde" udtaler Torben Malmos.

Ny CEO, Torben Malmos, samt udvidet produktionshal.

Linatex A/S har pr. 1 maj 2016 fået ny CEO: Torben Malmos, som med 18 års erfaring indenfor branchen, bliver ansvarlig for at drive organisationen mod nye højder.

I led med Linatex A/S strategi, om at være i front på kvalitet og innovation, er produktionshallen blevet udvidet med 9 CNC-maskiner pr. 1 juni 2016.

Maskinerne bliver leveret med up-to-date software, og vil være fuldt funktionsdygtige i august 2016. Linatex A/S vil derved fordoble sin kapacitet på output, samt bibeholde sin fleksibilitet på skræddersyede ingeniørløsninger.

I forlængelse heraf har Linatex A/S udvidet lageret betragteligt, for at imødekomme hurtig levering til kunderne.

Kundetilfredshedsanalyse

Vi er i fuld gang med at analysere resultatet af vores kundetilfredshedsundersøgelse som løb af staben fra den 27. oktober til den 7 november.

Vi siger hjertelig tillykke med præmien, som er på vej til vinderne.

De 10 vindere af deltagerkonkurrencen er.....

I vores netop afsluttet kundetilfredshedsundersøgelse har vi udloddet vi 10 stk. præmier (biografbilletter for 2 personer).

Vinderne skulle findes blandt de 205 personer, som har deltaget i undersøgelsen. Vi takker for jeres tid og svar som vi er i gang med at analysere. De 10 vindere er:

  • Stig Christian Bordorff
  • Stig Sandager
  • Susanne Nielsen
  • Aage Rasmussen
  • Jørn Wigant
  • Henrik Bjørnskov
  • John Andersen
  • Jim Mikkelsen
  • Håkon Rask
  • Svend-Erik

Vi har styr på dokumentationen! – det bekræfter vores nye Elite Smiley

Linatex er underlagt smiley-ordningen fra fødevarestyrelsen, da vi leverer materialer og færdige komponenter, der kommer i forbindelse med fødevarer.

En elite smiley opnås efter 4 kontroller uden anmærkninger. Seneste kontrol blev foretaget den 29. juli 2015 i henhold til BEK 822/2013 og denne inspektion udløste en elite smiley.

Vi er stolte over at få en elite smiley – en anmærkning vi har fået, fordi vi har styr på dokumentationen og sporbarhed af materialer til fødevarekontakt. Vi fortsætter naturligvis det gode arbejde med at sikre en høj kvalitet i vores dokumentstyring, som er en integrerede del af vores kvalitetsstyring og ISO9001 certificering, så vi kan beholde den fornemme anmærkning.

På følgende link klik her, finder du den seneste kontrol fra 2015, der har udløst en elite smiley.

På fødevarestyrelsens hjemmeside kan du læse de seneste fire fødevare kontroller.

God læselyst.